Amsterdam Tennis Academy

Contact the coach +31-(0)6-108 578 74

Winterprogramma

Winterprogramma Overzicht

Op de acht professionele binnenbanen van het Frans Otten Stadion biedt Amsterdam Tennis Academy u een uitgebreid les- en trainingsprogramma voor aankomende zomer. Voor junioren bieden wij een programma op leeftijd en niveau. Voor senioren bieden wij een niveau- en themagericht programma aan. Ons gezamenlijk doel is de verdere motorische en fysieke ontwikkeling van uw tennisspel of dat van uw kinderen in een sportieve en enthousiaste sfeer.

Binnen de overdekte A-accommodatie van het Frans Otten Stadion is het hele jaar ruimte voor afwisselende en uitdagende les- en trainingsprogramma’s. Zowel tennisclubleden als zelfstandige tennisspelers hebben de mogelijkheid het eigen spel te verbeteren tegen een scherpe prijs- kwaliteitsverhouding.

De hoofd coach van Amsterdam Tennis Academy brengt ruim 35 jaar ervaring mee als tennistrainer op alle niveaus en haalde zijn licenties bij de K.N.L.T.B. In Amsterdam heeft hij onder andere L.T.C. Festina begeleidt en is hij verbonden aan het Frans Otten Stadion sinds de jaren ’90.

Wij hebben voor u nu nog slechts, kort voor de start, een beperkt aantal training plaatsen vrij voor de winter.