Amsterdam Tennis Academy

Contact the coach +31-(0)6-108 578 74

Speciale Tennis Cursus Aanbiedingen

Hotels Program

Als zakenreiziger of toerist in Amsterdam kan het een flinke uitdaging zijn om tijdens uw verblijf in de stad tennis te beoefenen op het kwaliteitsniveau dat u gewend bent. Amsterdam Tennis Academy heeft daarom in samenwerking met uw hotel een exclusieve service waarbij u geheel vrijblijvend uw eigen programma kunt aanvragen en samenstellen. Wij geven u daarop direct een passend voorstel qua inhoud en kosten. Of het nu om een enkel uur privétraining gaat of meerdere uren en op welk niveau dan ook.

Bovendien draagt Amsterdam Tennis Academy zorg voor professioneel tennismateriaal dus het enige wat u nodig hebt is sportieve kleding en een gezonde spirit!

Amsterdam Tennis Academy is gehuisvest in het Frans Otten Stadion in het hart van de Amsterdamse Zuidas en vlak naast het Olympisch Stadion. Het Frans Otten Stadion biedt uitstekende dienstverlening en is voorzien van onder meer 8 professionele tennis binnenbanen. De hoofdcoach van Amsterdam Tennis Academy is sinds de jaren ’90 verbonden aan het stadion, heeft ruim 35 jaar ervaring als tenniscoach op alle niveaus en is geliceerd bij de K.N.L.T.B.

Bent u enthousiast, dan kunt u direct contact opnemen met een van onze coaches via telefoon, mail of vraagt u uw hotelconcierge om contact met ons op te nemen. Trainingen zijn mogelijk vanaf 7.00 uur in de ochtend en gedurende de gehele dag, mits ons schema het toe laat.

Voor meer informatie over Amsterdam Tennis Academy en tarieven kunt u terecht op deze website.
Voor meer informatie over het Frans Otten Stadion surft u naar: www.fransottenstadion.nl