Amsterdam Tennis Academy

Contact the coach +31-(0)6-108 578 74

Speciale Tennis Cursus Aanbiedingen

Bedrijven Clinics

Binnen Amsterdam en de directe omgeving zijn er veel internationale ondernemingen die zoeken naar goede sportactiviteiten voor hun personeel. Daarnaast willen zij dit soms combineren met een hoge standaard in congres faciliteiten met eigen parkeerplaatsen en een uitstekende keuken. Al deze onderdelen zijn zeer goed verzorgd binnen het Frans Otten Stadion.

Daarom organiseren wij tennis clinics in deze richting, de laatste succesvolle toernooien/clinics zijn die van ABN AMRO en Heineken geweest.

Het programma kan gevarieerd zijn van een toernooi op maximaal 8 banen tot een kleine groep op 3 banen. Het Frans Otten Stadion heeft een 3 baans en een 5 baans hal, deze zijn apart of gecombineerd te gebruiken.

De Pro Shop en Tennis Academy van het Frans Otten Stadion zorgen voor het noodzakelijke tennis materiaal, wanneer gewenst.

Het restaurant kan al uw wensen vervullen op het culinaire vlak. Daarnaast heeft het stadion uitstekende congres faciliteiten.

Wanneer wij focussen op de tennis clinics, ontwikkelen wij een interessant tennis programma dat aansluit bij de wensen van het bedrijf speciaal voor die dag of dagdeel. Wij overleggen met de vertegenwoordiging van het bedrijf vooraf en organiseren eventueel de noodzakelijke andere disciplines van het stadion wanneer door het bedrijf gewenst.

Offertes worden gedaan in een persoonlijk voorstel van onze tenniscoach +31-(0)6-10857874

For the personal touch in your company or business meeting!