Amsterdam Tennis Academy

Contact the coach +31-(0)6-108 578 74
 • woz

  Jongste Jeugd Training

  Wij bieden een intensief jeugd tennis programma voor kinderen van 5 tot en met 17 jaar oud.

  lees meer

 • slide5

  Hotels Programma

  Als zakenreiziger of toerist in Amsterdam kan het een flinke uitdaging zijn om tijdens uw verblijf in de stad tennis te beoefenen op het kwaliteitsniveau dat u gewend bent.

  lees meer

 • slide2

  Pluk de dag Tennis Programma

  Tussen 7.00 uur en 9.00 uur in de ochtend bieden wij u een uitdagend training programma.

  lees meer

 • jan

  Adults Tennis Programma

  Het volwassenen programma bied een uitgebreid les en trainingsprogramma in het Frans Otten Stadion.

  lees meer

Winterprogramma Overzicht

Op de acht professionele binnenbanen van het Frans Otten Stadion biedt Amsterdam Tennis Academy u een uitgebreid les- en trainingsprogramma voor aankomende zomer. Voor junioren bieden wij een programma op leeftijd en niveau. Voor senioren bieden wij een niveau- en themagericht programma aan. Ons gezamenlijk doel is de verdere motorische en fysieke ontwikkeling van uw tennisspel of dat van uw kinderen in een sportieve en enthousiaste sfeer.

Binnen de overdekte A-accommodatie van het Frans Otten Stadion is het hele jaar ruimte voor afwisselende en uitdagende les- en trainingsprogramma’s. Zowel tennisclubleden als zelfstandige tennisspelers hebben de mogelijkheid het eigen spel te verbeteren tegen een scherpe prijs- kwaliteitsverhouding.

De hoofd coach van Amsterdam Tennis Academy brengt ruim 35 jaar ervaring mee als tennistrainer op alle niveaus en haalde zijn licenties bij de K.N.L.T.B. In Amsterdam heeft hij onder andere L.T.C. Festina begeleidt en is hij verbonden aan het Frans Otten Stadion sinds de jaren ’90.

Wij hebben voor u nu nog slechts, kort voor de start, een beperkt aantal training plaatsen vrij voor de winter.